Социални мрежи

2 days ago

Ауто Франс 3000 / Auto France 3000

Шофирането на електромобил е истинско удоволствие! Вие пробвали ли сте?
#ОстаниСиВкъщи и се наслади на нашата онлайн презентация на изцяло Е-лектрическият Renault ZOE !💡Заедно с нашите приятели от Club S1.
www.youtube.com/watch?v=scrHHPV2B-gНовото Renault Zoe е с напълно обновен екстериор и интериор. Той е с модерен и динамичен дизайн, с подобрени мощност, автономност и технологии на борда. Проб...
... See moreSee less

Video image

Comment on Facebook

4 days ago

Ауто Франс 3000 / Auto France 3000

... See moreSee less

4 days ago

Ауто Франс 3000 / Auto France 3000

... See moreSee less

От 10 години #renault развива иновациите в производството на електрически автомобили, за да представи най-широката гама от електрифицирани автомобили, благодарение на лансирането на иновативна и революционна гама от хибридни и plug-in хибридни двигатели, наречени #etech на три от водещите си модели: новото Renault Clio, новото Renault Captur и новото Renault Megane. Повече информация за E-TECH технологиите разгледайте в линка:
autoobserver.bg/elektricheska-ofanziva-na-renault.html
... See moreSee less

От 10 години #Renault развива иновациите в производството на електрически автомобили, за да представи най-широката гама от електрифицирани автомобили, благодарение на лансирането на иновативна и революционна гама от хибридни и plug-in хибридни двигатели, наречени #ETECH на три от водещите си модели: новото Renault Clio, новото Renault Captur и новото Renault Megane. Повече информация за E-TECH технологиите разгледайте в линка: 
https://autoobserver.bg/elektricheska-ofanziva-na-renault.htmlImage attachmentImage attachment
Още...