Renault Магазин

PrintSend

За да визуализирате каталозите Renault, трябва да разполагате с инсталиран Acrobat Reader, който можете да изтеглите от тук.

Merchandising products, Spring-Summer catalogue 2013
Бутик

Renault предлага богата гама от сувенири и аксесоари, носещи марката Renault и Renault Sport. Вече към тези продукти са добавени и продукти от гамата Z.E. - бъдещето на електромобилите. Тениски, шапки, якета, чадъри, умалени модели на предишни, актуални и концептуални модели автомобили и болиди F1 Renault, луксозна колекция от аксесоари - часовници, кожени изделия и други.

Поради големия успех, който пожънаха някои от колекциите 2012, те са представени и в новия каталог за сувенири Renault. От друга страна, в колекцията Vintage ще откриете и нови предложения, обединени около митичния Alpine A110 от 1962 г. По случай 60-тата годишнина на модела са били разработени 4 продукта, вдъхновени от силните графични черти на този автомобил. Колекцията с марка Gordini също е била обогатена с 3 нови текстилни предложения, носещи митичните две бели линии, но вече на черен фон, с цел задоволяване на желанията на нашите клиенти. Избирани са качествени материи и е работено върху детайлите, за да бъдат тези продукти привлекателни и модерни.

Двете нови колекции, които ще откриете в новия ни каталог, са под марките Clio IV и ZOE. Чрез тези продукти ние осъществяваме желанието си да предлагаме винаги иновативни и разнообразни продукти, които да подчертават имиджа на марката.

За да закупите или получите допълнителна информация за интересуващи Ви продукти, запишете каталожния им номер (например réf. 7711419223) и се обърнете към най-близкия до Вас дилър на Renault.
 
За да се информирате за препоръчителната клиентска цена на желания от Вас продукт, моля, въведете съответния му 10-символен каталожен номер без интервали ТУК.

Бутик Renault