Renault MEGANE

Представяне

PrintSend

Привличайте погледи

Насладете се на вградените технологии

Бъдете на върха на иновациите

Привличайте погледи

Привличайте погледи

Динамично и чувствено, Renault MЕGANE просто сияе. Правилните му пропорции и излъчване, едновременно спортно и елегантно, ви приканват да се качите в него, без да се замисляте.

Ниско стъпило на земята, с висока средна линия, Renault MЕGANE излъчва уникална хармония. Ще се възхитите на неговите щедри извивки и изваяни рамене, както и на по-стегнатите очертания на стилната му долна част, устремена напред. Обещаващ бързи реакции, динамичният дизайн на Renault MЕGANE ви предлага силни усещания.

С внушителна предна решетка и широко вертикално лого, Renault MЕGANE гордо разкрива своята принадлежност към марката. Нашите дизайнери са вложили всичките си умения, за да очертаят с финес всяка една от неговите извивки, като са се водили от правилните му пропорции и съвършен силует. Елегантно до най-малкия детайл, с хромираните елементи в предната част, на чистачките и ауспуха, Renault MЕGANE наистина притежава характеристиките на висок клас автомобил.

Благодарение на своята уникална светлинна идентичност, Renault MЕGANE ви омагьосва мигновено. Благодарение на технологията Edge Light 3D (LED), предните дневни светлини с С-образна форма подчертават елегантно неговия дизайн. Отзад, веднага щом запалите двигателя, светлинният му почерк подчертава силуета, сякаш художник рисува по него с тъмно червена триизмерна светлина.

Насладете се на вградените технологии

Насладете се на вградените технологии

Заемайки място на борда на Renault MЕGANE, вие мигновено се потапяте в една високотехнологична вселена. Като същински кокпит, мястото на водача е оборудвано с интуитивна технологична комбинация, уникална по своята същност. Благодарение на Multi-Sense® вие имате възможност да персонализирате вашите усещания до най-малкия детайл и то само с един жест. Обмислили сме всичко, за да може вие да преживеете уникални моменти. Готови ли сте да поемете командването?

Благодарение на цветния Head-Up дисплей, основната информация е винаги пред погледа ви: скорост, навигация, помощ при шофиране…всичко това е съчетано на едно място, за да ви позволи да не отклонявате поглед от пътя. Технологично вдъхновен от авиацията, този дисплей се отличава както по отношение на сигурността, така и на комфорта, който ви предлага.

Снабдена с интуитивна апаратура, достъпна непосредствено от наистина удобната ви седалка, широката централна колона на Renault MЕGANE ви потапя в същинска технологична вселена. Насладете се на изчистеното арматурно табло и на изискания облик на сензорния екран 8,7" на мултимедийната система R-Link 2. От този също така интуитивен дисплей може да контролирате всички функционалности на вашия автомобил: радио, навигация, телефон, приложения, системи в помощ на водача...

Сензорното арматурно табло TFT с диплей от 7’’ ви предлага чист и контрастен образ както през деня, така и през нощта. Благодарение на технологията TFT може да персонализирате сензорния дисплей, за да имате достъп до всички предлагани параметри при оптимален визуален комфорт.

Снабдено с изключителната система Multi-Sense®, Renault MЕGANE ви предлага нечувани досега усещания от този клас автомобили. Благодарение на тази система имате възможност да персонализирате вашите усещания при шофиране в зависимост от настроенията и желанията си. Може да влияете върху реакциите на педала на газта и на двигателя, смяната на предавките*, интензитета на масажната функция на вашата седалка, звука, издаван от двигателя, и интериорното осветление на купето. Имате избор между 5 режима: Sport, Normal, Comfort, Personal или Eco, свързани с 5 възможности за интериорно осветление: червено, зелено, синьо, виолетово или сепия. Създайте сами своите усещания при шофиране!
* при автоматична трансмисия EDC.

Бъдете на върха на иновациите

Бъдете на върха на иновациите

Желаете още по-силно изразен спортен дух, без това да се отрази на вашия комфорт? Моделът Renault Sport GT на Renault MЕGANE предлага една уникална технология в своя клас: системата 4CONTROL. Тази технология позволява автомобилът да завива с 4-те колела. Системата 4CONTROL изчислява ъгъла на задните колела повече от 100 пъти в секунда, за да ви гарантира оптимална стабилност по всяко време и да ви предложи нечувано досега удоволствие от шофирането. Радвате се на динамика и прецизност по пътищата с много завои и на рядко срещана маневреност в градски условия, като намалявате с 30% времето за реакция на автомобила. Идеалният компромис между комфорт и спортен дух!