TWIZY

Представяне

PrintSend

​ВРЕМЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯТ

​ГРАДСКИ ДИЗАЙН

​ИНСТИНКТ ЗА БЕЗОПАСНОСТ

​ВРЕМЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯТ

​ВРЕМЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯТ

Вече 114 години споделяме убеждението, че за да е в крак с времето, автомобилът винаги трябва да е с прогресивен дух, отговорен към природата, източник на ентусиазъм и дълготрайна мобилност за всички. Днес ангажиментът към съвременните изисквания приема нова форма- създаването на нова мобилност, която е отговорна към околната среда и предлага несравними нива на безопасност и качество. Искаме да придадем нов смисъл на автомобила, така че неговата употреба да е по-добре адаптирана към нуждите на обществото и той да бъде доказателство за напредъка на света като цяло. TWIZY бележи началото на електрическата революция с напълно новаторски дизайн, забавен и същевременно смел, открит и вдъхващ нова сила.

​ГРАДСКИ ДИЗАЙН

​ГРАДСКИ ДИЗАЙН

Renault TWIZY е изключително ефективно 4-колесно превозно средство! По време наобикновено градско пътуване, той позволява спестяване на 25% от времето – включително паркирането – без да изразходва и капка гориво. Благодарение на панорамната си видимост, която предлага, както и тънките си А-колони, отворена архитектура, 3,4-метров диаметър на завой и помощни системи за паркиране, маневреността в трафика се превръща в начин на живот. С Renault TWIZY ще преосмислите връзката си с града!Забравете за основните въпроси, които понякога ви обезсърчават: Къде мога да паркирам? Отговорът на TWIZY: Навсякъде! Станете, изпънете ръце, не се нуждаете вече от място за да паркирате вашето Renault TWIZY. Вече сте свободни!

​ИНСТИНКТ ЗА БЕЗОПАСНОСТ

​ИНСТИНКТ ЗА БЕЗОПАСНОСТ

Водачът е предпазен и от въздушна възглавница и 4-точков предпазен колан. Добавен е и 3-точков предпазен колан за пътника отзад. Допълнителните (опционни) врати на Renault TWIZY осигуряват допълнителна защита.