RENAULT KANGOO EXPRESS

Представяне

PrintSend

​ДИЗАЙН

ОПЦИИ

​ОБОРУДВАНЕ

​ДВИГАТЕЛИ

​ДИЗАЙН

​ДИЗАЙН

Kangoo Express отразява новия дизайн на автомобилите Renault и се нагажда още по-добре към вашите професионални нужди.

Две възможни дължини на товарната част, две нива на оборудване, два вида икономични и динамични дизелови двигатели.

ОПЦИИ

ОПЦИИ

Има възможност за 3 места отпред, 2 възможни дължини на товарната част, богат избор от конфигурации, неостъклена/остъклена товарна част, със или без плъзгащи се странични врати, асиметрични задни врати или цяла врата тип «хечбек», жирафон в покрива за вертикално пренасяне на дълги товари.

Renault Kangoo е като мобилен офис, обзаведен с най-съвременните устройства и технологии. Интериор с много възможности за модулация, практични и добре измислени отделения за вещи, мултимедийна система: всичко е създадено така, че да улесни работата и живота ви в автомобила.

​ОБОРУДВАНЕ

​ОБОРУДВАНЕ

Новото Kangoo предлага като опция мултимедийната система Renault R-Link с навигация, безжична телефония и и гласови команди, както и вградени Bluetooth® и USB.

Като опция може да се добави:

- ESPHGC - Асистент за потегляне под наклон с Електронна система за динамичен контрол на траекторията.

- Extended Grip e асистент на задвижващата система при тежки пътни условия (пясък, кал, сняг) и при потегляне по наклон.

​ДВИГАТЕЛИ

​ДВИГАТЕЛИ

Икономични и динамични, двигателите dCi 75 и dCi 90 са пригодени специално за професионална употреба. Kangoo e N°1 в своята категория като отделя само 112 г/км въглеродни емисии. Благодарение на тази икономичност, която позволява смяна на маслото на 30 000 км (или 1 година), разходите по поддръжка са по-ниски.

Новите дизелови двигатели на Kangoo предлагат важни иновации, подобряващи производителността и икономичността. Благодарение на комбинацията от технологии, фокусирани върху усъвършенстването на енергийната производителност, те предлагат нисък разход, без да отнемат от удоволствието от шофирането.