RENAULT KADJAR

Представяне

PrintSend

ДИЗАЙН

ТЕХНОЛОГИИ

ЗАДВИЖВАНЕ

ДИЗАЙН

ДИЗАЙН

Напълно обновеното Renault KADJAR разполага с още по-отличителен екстериорен дизайн, както и с оптимален комфорт и качество на материалите в купето.

Предни и задни светодиодни светлини, антена тип „перка на акула“, хромирана решетка и 19-инчови алуминиеви джанти веднага приковават вниманието.

В купето, качеството на детайлите и изпълнението предлагат истинското усещане за SUV. Renault KADJAR разполага с нова централна конзола, която може да побере 7-инчов хоризонтално разположен сензорен екран.

ТЕХНОЛОГИИ

ТЕХНОЛОГИИ

Renault KADJAR е и SUV, оборудван с най-новите технологии, с аудио система Bose®, система за лесно паркиране Easy Park Assist и R-LINK 2. Не са забравени и услугите на Renault EASY CONNECT, които свързват вашия автомобил и смартфон... и улесняват вашия живот.

Що се отнася до пасивната безопасност, този автомобил с висока проходимост осигурява максимална защита за всички пътуващи и пешеходци.

Като комбинира информацията, получавана от сензорите и камерите, Renault KADJAR ви помага във всеки един момент – независимо дали пътувате на дълги разстояния по магистрали или по време на сложни маневри в тясно паркомясто.

ЗАДВИЖВАНЕ

ЗАДВИЖВАНЕ

Мощни двигатели, задвижване на четирите колела и привлекателен дизайн... Renault KADJAR предлага перфектния баланс между работни характеристики, ефективност и ежедневно шофиране.

Благодарение на високия си пътен просвет и трите режима на задвижване – 4WD (задвижване на всички колела), 2WD Extended Grip (задвижване на две колела с повишено сцепление) и 2WD (задвижване на две колела) – Renault KADJAR ви дава възможност да търсите нови хоризонти.

Чрез екологично шофиране, универсалният автомобил с висока проходимост ви помага да оптимизирате разхода на гориво.