За нас

PrintSend

Ауто Франс 3000 е първият официален дилър на Рено Нисан България. Компанията е създадена през 2005 г., с основна дейност продажба и сервизно обслужване на автомобили с марките Renault и Dacia.


Мисия и ценности

Най-важните ценности за Ауто Франс 3000 са удовлетвореността на нашите клиентите, доходността и адекватното присъствие на пазара.

Тези компоненти са заложени и в основата на нашата мисия:

Да предоставим на българския пазар пълната гама модерни, висококачествени и екологични леки и лекотоварни автомобили Renault и Dacia, които благодарение на своя комфорт, сигурност и надеждност да задоволят Вашите нужди;

Да допълним емоцията от притежанието на автомобил с марката Renault или Dacia, като Ви предоставим допълнителни висококачествени услуги;

Да вложим всички усилия и средства за набиране на най-добрите служители с дългогодишен опит в автомобилния бранш и доказани лични качества, като продължим да развиваме техните компетенции;

Да заемем достойно място в автомобилния бранш в страната и да допринесем за облагородяване на бизнес климата, като постоянно повишаваме стандартите си на работа.

Екип

В Ауто Франс 3000 работи високо квалифициран екип от над 100 специалисти, някои от които с над десетгодишен опит в автомобилният бранш.

Структура на фирмата

Христо Дуков

Управител

E-mail: hdukov@autofrance3000.com

Велислава Милакиева

Ръководител Маркетинг и Логистика

E-mail: vmilakieva@autofrance3000.com

Милен Раев

Ръководител Продажби - Нови автомобили

E-mail: mraev@autofrance3000.com

Георги Герджиков

Ръководител Продажби - Употребявани автомобили

E-mail: ggerdjikov@autofrance3000.com

Наталия Младенова

Ръководител Продажби Дилърска мрежа

E-mail: nmladenova@autofrance3000.com

Вера Якимова

Ръководител Следпродажбено обслужване

E-mail: vyakimova@autofrance3000.com

Кремена Кунева

Финансов директор

E-mail: kkuneva@autofrance3000.com

База

От май 2013 г. Ауто Франс 3000 е в нов продажбено-сервизен комплекс, разположен на площ от 1720 кв.м, обзаведен и оборудван по всички изисквания на производителя.

В него нашите клиенти и приятели могат да се запознаят с моделите на Renault и Dacia в модерна и уютна обстановка, отговаряща на световните стандарти на марките, да получат компетентна информация за предпочитания от тях автомобил, както и да направят пробно шофиране.

Сервизът, с който компанията разполага, се състои от приемна и работно хале с площ от над 500 кв.м, снабден с иновативно оборудване за обслужване на автомобили - 9 двуколонни подемника, компютърен стенд за регулиране на преден и заден мост, специализиран диагностичен тестер за Renault и Dacia, машина за проверка и зареждане на климатици и др.

Услуги

Ставайки наш клиент, Вие може да се възползвате от:

Разнообразни финансови решения и гъвкави лизингови схеми, предлагани от утвърдени и надеждни партньори на компанията;

Оперативен лизинг;

Застрахователен мениджмънт;

Заместващ автомобил при гаранционни проблеми или в случаите на забавяне на поръчка;

Пълно корпоративно обслужване на автопарка;

Възможност за сключване на флийт сделки, включващи и други марки, представлявани от групата Балкан Стар.

Гаранции за качество

Ауто Франс 3000 е компания, която не просто държи на качеството, а се стреми да го подобрява непрекъснато. Екипът на Ауто Франс 3000 повишава своята квалификация и умения чрез ежегодни обучения с лектори от страната и чужбина. Фирмата е въвела и система за управление на качеството съгласно стандарта ISO 9001:2008, като по този начин гарантира на своите клиенти, че в компанията съществува системен подход към всички дейности. През 2009 г. Ауто Франс 3000 въвежда и оперативна система за управление, благодарение на която всички процеси в компанията се интегрират и осигуряват гъвкавост, надеждност и сигурност по време а работа.