Twizy

Представяне

Достъпен за всички

Достъпен за всички

Моментът настъпи: Twizy е готов да наелектризира българските градове! Като пионер в тази област, Renaultе единственият производител, който предлага на пазара уникална гама от достъпни електрически автомобили. Twizy е невероятен НДО (Неидентифициран движещ се обект), разработен от Renault Sport Technologies, и се произвежда в завода на Renault във Валядолид, Испания.

100% електрически и подсилен

100% електрически и подсилен

Renault Twizy бележи началото на електрическата революция с напълно новаторски дизайн, забавен и същевременно смел, открит и вдъхващ нова сила. Проектиран като ултра-мобилно превозно средство, този нахален новак е на път да разтърси автомобилния свят!

Чисто забавление

Чисто забавление

Всички големи градове имат проблеми със задръствания и Twizy се откроява като ОПТИМАЛНОТО ГРАДСКО решение за мобилност. Twizy отговаря на всички очаквания. И не само, че открива нова автомобилна архитектура, но също така и обхваща цялата ДНК на Renault.

Подходящ за града

Подходящ за града

Новият модел е градска транспортна революция, който предлага безопасност, комфорт и свобода на движение.

Отличителен стил

Отличителен стил

Със своите врати „тип крило“ и забележителен външен вид, Twizy дава гаранция, че всички ще се обръщат след вас...

Стъклен покрив

Стъклен покрив

Погледни нагоре и се наслади на спиращата дъха гледка към града през прозрачния, покрив на Twizy.

Персонализиран дизайн

Персонализиран дизайн

При Twizy не става въпрос само за свобода на движение – той позволява на собствениците си да следват собствения си стила, стане ли въпрос за мода. Те могат да избират между дискретността и модерното, да се отърват от обичайните сигнали и цветове. Twizy е отворен за заобикалящия го свят и предлага разнообразие от интериорни стилове, създаващи индивидуализирана, визуална хармония. Стилът е нещо лично, затова клиентите могат да избират всичко, от цвета, от прозрачния покрив до материалите.

Сигурност

Сигурност

Нормативните правила, които регулират четириколките, не са същите като тези за кола, но това не спря Twizy да почерпи от изключителния опит на Renault в сферата на безопасността. За начало, превозно средство с четири колела, очевидно, е по-стабилно от такова с две или три. При това Twizy е оборудвано и с четири дискови спирачки, стоейки стабилно на пътя благодарение на изключителната намеса на Renault Sport Technologies.

Интериор

Интериор

За да се погрижат за сдържаните или по-пищните вкусове, купето може да се поръча в бяло, черно, сиво или червено. Същото важи и за диамантения ефект на алуминиевите джанти, които може да бъдат поръчани, за да пасват цветово на цветовете на купето. На последно място, но не по значение, нивото на оборудване Technic е модерно до най-малките детайли, от имитиращите карбон лепенки на купето - до бялата облегалка на предната седалка, както и анти-UV прозрачен покрив (наличен като опция).

Практичност в интериора

Практичност в интериора

Освен всичко друго, Twizy е и практично - двете жабки на таблото (3,5 и 5 литра, втората заключваща се) са оборудвани с 12V контакта, а допълнителна 31-литрова ниша за вещи е скрита зад пътническата седалка.

Активна безопасност

Активна безопасност

Twizy е оборудвано и с четири дискови спирачки, стоейки стабилно на пътя благодарение на изключителната намеса на Renault Sport Technologies.

Времената се променят

Градски дизайн

Инстинкт за безопасност

Времената се променят

Времената се променят

Вече 114 години споделяме убеждението, че за да е в крак с времето, автомобилът винаги трябва да е с прогресивен дух, отговорен към природата, източник на ентусиазъм и дълготрайна мобилност за всички. Днес ангажиментът към съвременните изисквания приема нова форма- създаването на нова мобилност, която е отговорна към околната среда и предлага несравними нива на безопасност и качество. Искаме да придадем нов смисъл на автомобила, така че неговата употреба да е по-добре адаптирана към нуждите на обществото и той да бъде доказателство за напредъка на света като цяло. Twizy бележи началото на електрическата революция с напълно новаторски дизайн, забавен исъщевременно смел, открит и вдъхващ нова сила.

Градски дизайн

Градски дизайн

Twizy е изключително ефективно 4-колесно превозно средство! По време наобикновено градско пътуване, той позволява спестяване на 25% от времето – включително паркирането – без да изразходва и капка гориво. Благодарение на панорамната си видимост, която предлага, както и тънките си А-колони, отворена архитектура, 3,4-метров диаметър на завой и помощни системи за паркиране, маневреността в трафика се превръща в начин на живот. С Twizy ще преосмислите връзката си с града!Забравете за основните въпроси, които понякога ви обезсърчават: Къде мога да паркирам? Отговорът на Twizy: Навсякъде! Станете, изпънете ръце, не се нуждаете вече от място за да паркирате вашето Twizy. Вече сте свободни!

Инстинкт за безопасност

Инстинкт за безопасност

Водачът е предпазен и от въздушна възглавница и 4-точков предпазен колан. Добавен е и 3-точков предпазен колан за пътника отзад. Допълнителните (опционни) врати на Twizy осигуряват допълнителна защита.