Новият Scenic

Представяне

PrintSend
Атрактивни джанти

Атрактивни джанти

Новият Scenic се предлага с обновени алуминиеви джанти, които продчертават неговия характер.

Обновена визия

Обновена визия

Новата идентичност на Scenic изпъква чрез уголеменото предно лого, подчертано от елементи в черен гланц и хром. Всичко това придава по-динамичен и характерен стил.

Дневни светлини с LED технология

Дневни светлини с LED технология

Модерен почерк на един завършен и съблазнителен дизайн.

Вътрешно пространство

Вътрешно пространство

Удобен, просторен и модуларен, новият Scenic мисли за всички. Задните пътници могат да се насладят на още по-голямо пространство за краката, с разстояние за коленето от 235 мм. Всичко това позволява на 4ма възрастни с височина от 1,85 м да пътуват комфортно и удобно в автомобила.

Регулируема шофьорска седалка

Регулируема шофьорска седалка

С една от най-големите в сегмента възможности за регулиране на шофьорската седалка (70 мм във височина и 240 мм в дължина), Scenic предоставя истинско удобство за всяки един водач, независимо от неговата височина.

Отделения за вещи с ТОП обем

Отделения за вещи с ТОП обем

Пътници имат на свое разположение удобни и практични отделения за багаж (до 86 литра), в които удобно можете да поставите всички ваши вещи - списания, инструменти, играчки....

Обем на багажното отделение

Обем на багажното отделение

Scеnic предлага товарно пространство до 555 дм (до 1 870 дм с премахнат заден ред седалки). Можете да сгъвате и разгъвате задните седалки, модулирайки пространството спрямо вашите нужди и желания!

Странични елeктрически огледала

Странични елeктрически огледала

Страничните електрически огледала с подгряване са изключително практични и осигуряват отлична видимост и ориентация на шофьора във всяка една пътна обстановка.

Качествена тапицерия

Качествена тапицерия

Висок клас тапицерия осигуряваща удобство и комфорт.

Интериор

Интериор

Качественият интериор, подчертан от добавените хромирани елементи, вдъхва усещане за високо качество и изискан стил.

Двигател dCi 110

Двигател dCi 110

Новият Scеnic е оборудван с двигател dCi 110, съчетаващ качество, икономичност и удоволствие от шофирането.

Шаси

Шаси

С преднa и заднa следa с еднакви размери, Новият Scenic предлага несравним баланс и стабилност на управление. Шофирането се превръща в истинско удоволствие.

Сигурност

Сигурност

Антиблокираща система на спирачките (ABS), система за подпомагане при екстремно спиране (AFU), система за динамичен контрол на траекторията (ESP ®), система за контрол на сцеплението (ASR) и система против недозавиване (CSV). Шофирайте безопасно!

Система за подпомагане потеглянето по наклон

Система за подпомагане потеглянето по наклон

Scenic e оборудван със система за подпомагане потеглянето по наклон, която предоставя допълнително удобство и улеснение, спестявайки използването на ръчната спирачка с подобна цел.

Електронен двузонов климатик

Електронен двузонов климатик

Електронният двузонов климатик дава възможност за персонализирана настройка на температурата, като позволява на всеки от пътуващите отпред да избере оптималните за него градуси. Трите режима Auto, Fast или Soft се адаптират към нуждите на всеки и предлагат балансирано управление на температурата.

Карта Renault "Свободни ръце"

Карта Renault "Свободни ръце"

Просто носете картата в себе си и автомобилът ще следва вашите движения. Отключването и стартирането на двигателя стават естествено, без да трябва да вадите и поставяте картата. При отдалечаване от автомобила, вратите се заключват автоматично без намеса от ваша страна.

R-PLUG&RADIO +

R-PLUG&RADIO +

Новата аудио система предлага повече решения за свързване на вашите мобилни устройства. Интегрираната Bluetooth® функция позволява аудио стрийминг и безжична телефония с опция за разпознаване на глас. Чрез системата Plug & Music можете да свържете плейъра си през USB порт или AUX и да го управлявате от волана.

TFT екран

TFT екран

Зад волана на Scеnic, разполагате с истински компютърен екран! Цветен, по-богат и по-ясен от класическия LCD, той ви показва автоматично необходимата информация в точния момент. Дори можете да избирате, изгледа и цветовете на арматурното табло според вашите предпочитания.

ДИЗАЙН

ДИНАМИКА

ТЕХНОЛОГИИ

ДИЗАЙН

ДИЗАЙН

С Renault Scenic споделяте много общи неща. Имате чувство за стил? Тoй пък има усет към детайла. Напълно обновената визия на предната броня, подчертана с хром и черен лак затвърждава усещането за динамика и стил. В дизайна се залага повече от всякога на постигането на визуални ефекти. Новите дневни светлини с LED технология разкриват уникална идентичност - модерна и съблазнителна. Профилът става още по-елегантен заради хромираните странични лайсни и новата гама джанти с изключителен дизайн. Остава само да направите своя избор сред цветове като синьо мажорел или наситено червен, за да му придадете собствен характер. При Новия Scenic дизайнът се превръща в част от удоволствието от пътуването.

ДИНАМИКА

ДИНАМИКА

ДИНАМИКА В ЧИСТА ФОРМА. Двигателите на Scenic съчетават намаляване на емисиите на CO2 с понижаване на разхода на гориво. По отношение на комфорта, нищо не е оставено на случайността: подобрен въртящ момент и по-динамична смяна на скоростите.Тъй като за вас е важно удоволствието от шофирането, но и бъдещето на тези, които возите, както и средата, в която ще растат децата ни, двигателите на Scenic са икономични и ефективни. Дизеловия двигател dCi 110 FAP предлага висок въртящ момент и мощност, съчетани с изключително разумен разход на гориво.

ТЕХНОЛОГИИ

ТЕХНОЛОГИИ

При Новия Scenic, технологията отива още по-далеч и се превръща в синоним на удоволствие и спокойствие. Предвидено е всичко необходимо за улеснение на вашето шофиране. Нужен е само един поглед за да се обхванат всички необходими данни, представени по групи на цветния мултифункционален дисплей с TFT технология. За да се погрижи за вашата безопасност, Scenic е оборудван с много нови технологии, предлагани в стандарт или в опция. С всички тези иновативни системи, шофирането на Scenic е неподправено удоволствие.