Новият Trafic VP

ПРЕДСТАВЯНЕ

ГЪВКАВ И ИКОНОМИЧЕН ДВИГАТЕЛ

КОМФОРТ НА БОРДА

МОДУЛНОСТ

ГЪВКАВ И ИКОНОМИЧЕН ДВИГАТЕЛ

ГЪВКАВ И ИКОНОМИЧЕН ДВИГАТЕЛ

Новият Trafic предлага широка гама от гъвкави и високоефективни двигатели. Възползвайки се от опита на Renault F1, двигател 1.6 dCi се предлага в два варианта: с променлива геометрия на турбината (90 и 115 к.с.) и dCi Twin Turbo (120 и 140 к.с.). Twin Turbo технологията, съчетана със Stop & Start и електрическо интелигентно управление, е ефективна за понижаване на потреблението под прага от 6л/100км. Двигателят Energy dCi Twin Turbo предлага простота, комфорт и управляемост.

Винаги в полза за разходите на потребителя, новият Trafic предлага удобни интервали за поддръжка. Интервалът за смяна на маслото трябва да се извършва на всеки 2 години/ 40000 км (което настъпи първо).

КОМФОРТ НА БОРДА

КОМФОРТ НА БОРДА

Новият Trafic предлага иновативни решения за вашия комфорт. Поставките за смартфон и таблет, 90-те литра багаж в кабината, включително 54 литра място за съхранение под пасажерските седалки, са предназначени за побиране на всичко нужно в ежедневието.

Новият Renault Trafic предлага комфорт и позиция на шофиране, подобна на тази на MPV. С модерен интериорен дизайн, ергономична позиция на шофиране, както и голям мултимедиен набор, новият Trafic предлага комфортно пътуване.

МОДУЛНОСТ

МОДУЛНОСТ

Новият Trafic побира до 9 души, като същевременно осигурява и голям багажник. На задната седалка е просторно, пътниците стоят удобно. Благодарение на модулността на задните седалки, новият Trafic предлага обем на товарване 3400 литра във версия L2 (със спуснати задни седалки).

5-6 местният вариант, ще бъде в състояние да пренася предмети с дължина над два метра. Новият Trafic е гъвкав и отговаря на вашите нужди.