Новият Fluence

Представяне

PrintSend
ЗАДНА ЧАСТ

ЗАДНА ЧАСТ

Задната част изразява индивидуалността на Renault Fluence със своята изпъкнала форма, демонстрираща сила и ефективност.

НОВИ ДЖАНИТИ

НОВИ ДЖАНИТИ

Нов дизайн на алуминиевите джанти, придаващ стил и елегантност.

ПРОФИЛ

ПРОФИЛ

Страничните извивки са грациозни и динамични.

ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ С LED ТЕХНОЛОГИЯ

ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ С LED ТЕХНОЛОГИЯ

Придават съблазън и подчертават привлекателния външен вид на автомобила.

ПРЕДНА РЕШЕТКА

ПРЕДНА РЕШЕТКА

Логото на Renault се откроява на черния фон и бележи новата идентичност на марката.

ОПТИЧНИ ПРЕДНИ ФАРОВЕ

ОПТИЧНИ ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Новите оптични фарове придават още повече елегантност и стил, осигурявайки отлична видимост на пътя.

ДИГИТАЛЕН СКОРОСТОМЕР

ДИГИТАЛЕН СКОРОСТОМЕР

Печелете с бързина и точност: Дигиталният скоростомер предлага по-добра четимост и усъвършенствана ергономичност.

RENAULT R-LINK

RENAULT R-LINK

Renault R-Link: Възползвайте се от най-иновативните и практични функции, използвайки 7-инчов сензорен дисплей: мултимедия, навигационна система TomTom®, Bluetooth® свързаност, позволяваща аудио стрийминг и безжична телефония.

BLUETOOTH®

BLUETOOTH®

Синхронизирайте телефона си с вашето Renault Fluence - вече няма нужда да вадите апарата от джоба или чантата си – системата „Свободни ръце” Bluetooth® ще го разпознава автоматично и ще ви позволи да използвате функции като безжична телефония и аудио стрийминг.

КАРТА RENAULT "СВОБОДНИ РЪЦЕ"

КАРТА RENAULT "СВОБОДНИ РЪЦЕ"

Картата Renault "Свободни ръце" позволява дистанционно заключване/отключване на автомобила и безключово стартиране на двигателя. Не търсете повече ключовете си във вашата чанта или джоб - вие се доближавате и автомобилът се отключва...отдалечавате се и той се заключва автоматично.

КРУИЗ-КОНТРОЛ

КРУИЗ-КОНТРОЛ

Регулатор/ограничител на скоростта: поддържа определена скорост на автомобила и задава максимална скорост. Управлява се от волана и може да бъде зададена определена граница.

ЕЛЕКТРОННА ПАРКИНГ СПИРАЧКА

ЕЛЕКТРОННА ПАРКИНГ СПИРАЧКА

Тя се дезактивира автоматично при потегляне и се активира при спиране. Може да бъде управлявана и от водача на автомобила.

ПОСТОЯНЕН КОМФОРТ

ПОСТОЯНЕН КОМФОРТ

Идеален за шофиране в градски условия и за дълги пътувания, новият Fluence съчетава производителност, простота и удоволствие! Той е задвижван от ефективни Renault еко ² двигатели, оборудвани с механични или автоматична EDC скоростна кутия с два съединителя.

НИСЪК РАЗХОД НА ГОРИВО

НИСЪК РАЗХОД НА ГОРИВО

Благодарение на новите иновативни двигатели, новият Fluence съчетава удоволствието от шофирането с нисък разход на гориво.

ЕЛЕКТРОНЕН ДВУЗОНОВ КЛИМАТИК

ЕЛЕКТРОНЕН ДВУЗОНОВ КЛИМАТИК

Предлага персонализиран комфорт и позволява на всеки пътник отпред да избира желаните от него градуси. Трите режима Auto, Fast или Soft се адаптират към индивидуалните нужди и предлагат балансирано управление на температурата.

АНГРЕНАЖНА ВЕРИГА

АНГРЕНАЖНА ВЕРИГА

Двигателят Energy dCi 130 е оборудван с ангренажна верига , която няма нужда от смяна, а това намалява разходите за поддръжка на новия Fluence.

EDC - АВТОМАТИЧНА СКОРОСТНА КУТИЯ С ДВА СЪЕДИНИТЕЛЯ

EDC - АВТОМАТИЧНА СКОРОСТНА КУТИЯ С ДВА СЪЕДИНИТЕЛЯ

Автоматичната предавателна кутия EDC с два съединителя и шест предавки съчетава динамика и адаптивност. Преминаването към по-висока предавка е бързо, без засичане, без загуба на ускорение. Тя предлага и система за подпомагане на потеглянето по наклон, както и функция „Бавен ход“: когато водачът отпусне спирачката, автомобилът се придвижва леко напред.

Дизайн

Технологии

Удоволствие от шофирането

Дизайн

Дизайн

Първото нещо, което се забелязва, е погледът му, едновременно самоуверен и съблазнителен. Точно като предната решетка – истинска емблема на новата идентичност на Renault Fluence.Mного скоро след това завладява силуетът му. Грациозен, вдъхновен, будещ желание. Накратко – съвременен. Побързайте да го откриете…

Технологии

Технологии

Имате страст към технологиите? В такъв случай не бихте могли да устоите на новото Renault Fluence. С новата система Renault R-Link бихте могли да се възползвате от редица иновативни и практични функции с едно докосване на 7 инчовия сензорен дисплей - мултимедия, навигационна система TomTom®, Bluetooth® свързаност, позволяваща аудио стрийминг и безжична телефония. Синхронизирате ли веднъж телефона си със своето Renault Fluence, вече няма нужда да вадите апарата от джоба или чантата си – системата „Свободни ръце” Bluetooth® ще го разпознава автоматично.Възползвайте се и от карта Renault "Свободни ръце" за дистанционно заключване/отключване на автомобила и безключово стартиране на двигателя. Просто носете картата в себе си и автомобилът ще следва вашите движения. Отключването и стартирането на двигателя стават естествено, без да трябва да вадите и поставяте картата. При отдалечаване от автомобила, вратите се заключват автоматично без намеса от ваша страна. Интелигентен и иновативен, новият Fluence е и символ на комфорт и стил. Интериорът му предоставя изключително удобство, осигурявайки най-голямото вътрешно пространство в своя клас.

Удоволствие от шофирането

Удоволствие от шофирането

Бързо ускорение, гладко шофиране, икономичен разход - Renault Fluence натрупва с еднаква лекота и суперлативи, и километри, разбира се по ефикасен начин. Автоматичната предавателна кутия EDC с два съединителя и шест предавки съчетава динамика и адаптивност. Преминаването към по-висока предавка е бързо, без засичане, без загуба на ускорение.Новият Fluence е оборудван и с електронна паркинг спирачка, която се активира автоматично при паркиране и се дезактивира при натискане на педала на газта. Потеглянето по наклон става толкова лесно колкото и на равна повърхност. В същото време можете да управлявате електронната паркинг спирачка и ръчно, чрез леко докосване на нейния бутон. Новият Fluence е създаден за да улесни вашия живот.